Best Door Garagedeuren
Bij het bestellen van een sectionaaldeur dienen de dagmaten van de opening te worden opgegeven. Links en rechts moet naast de dagopening een vrije ruimte zijn van 8 cm. Boven de dag dient u een vrije inbouwruimte te hebben van 12 cm voor een handbediende deur en 15,5 cm voor een motor.

Is de inbouwruimte onvoldoende, dan kan de opening met behulp van een dagkantaanpassingspakket worden verkleind, zodat naar een standaardmaat kan worden toegewerkt. Dit pakket wordt standaard geleverd in RAL 9016 (wit) met een houtnerfstructuur. Levering in andere RAL-kleuren is echter ook mogelijk.

Is er te weinig inbouwhoogte, dan behoort een vast bovenpaneel tot de mogelijkheden. Op deze manier ontstaat ruimte voor de motor, het verenpakket of de rail. Dit bovenpaneel is van hetzelfde materiaal gemaakt als de panelen. Het wordt standaard afgewerkt met een U-profiel.Optioneel zijn diverse typen vensters:

Ovaal 726 x 326 mm zwart
Rechthoekig 675 x 368 mm zwart
Rechthoekig 488 x 322 mm wit

De vensters zijn voorzien van dubbelwandig acrylaat. De omranding kan - uitsluitend op aanvraag - worden gespoten in dezelfde kleur als de sectionaaldeur. Tegen meerprijs zijn de vensters ook in gematteerde uitvoering leverbaar.

Loopdeuren zijn mogelijk in een garagedeur met een hoogte van minimaal 2250 mm, behalve voor het type Best Door Allure. De afmeting van de loopdeur is 850 x 2015 mm. Deze hoogte is inclusief een dorpel van 70 mm bij standaarddeuren. Voor niet-standaardmaten wordt de dorpel 60 mm hoger. Bij het bestellen van een loopdeur dient altijd de scharnierzijde te worden opgegeven, van buitenaf gezien. Een loopdeur gaat altijd naar binnen open. Separate ge´soleerde zijdeuren zijn mogelijk in alle uitvoeringen. In de uitvoering Allure zijn deze echter alleen in de standaardhoogten leverbaar. Meer info

 

Wassenberg Zonwering Tilburg is gespecialiseerd in binnenzonweringen en buitenzonweringen.
We zijn expert op gebied van maatwerk voor al uw zonweringen.

Dus heeft u aparte maten, een bijzondere situatie, neem dan contact met ons op.
En staat uw zonwering hier niet tussen, of bent u op zoek naar iets speciaals?
Wij komen graag vrijblijvend langs om u goed te adviseren over uw zonwering.